En gång blev jag sjuk, jag gjorde några operationer, ville inte ha uppföljande behandlingar som sjukvården erbjöd. Jag tog mig en tankeställare, för rent teknisk var jag ju frisk, började söka runt både på nätet och med kontakter och fann många alternativ, men valde ett som har fungerat för mig, än så länge, vilket är gott nog. När jag i höstas blev kontaktad av min sponsor Carina från Västerås om ASEA och Renu 28, blev jag av naturliga skäl väldigt intresserad, för här kom plötsligt 2 preparat (med samma innehåll), ett som man smörjer lokalt på hud och den andra dricker man varje dag. Företaget heter ASEA, kommer från USA, de har lyckats att framställa en slags molekylsignaler som våra celler använder i hela kroppen för att kunna reparera oss, varje sekund faktiskt. De heter Redoxmolekyl signaler om någon vill googla eller läsa mer. Jag gillar inte att försöka ”kränga” på människor min övertygelse, men jag kan iallafall berätta att jag är väldigt pigg i kroppen, mina kroppsvätskor ständigt är rensade på alla partiklar som inte ska ”bo” där, som ofta är upphov till kronisk sjukdom och ibland svårare sjukdomstillstånd.

ASEA och Renu 28 har jag nu använt sedan i september 2014, och min hud är fantastisk, likaså har jag klarat mina förkylningar galant i vintras (de var inte att leka med), hade fortfarande energi att kunna arbeta.

Jag tycker att vi alla ska ta ansvar för vår hälsa, inte vara rädda för nätverksföretag, de är inte är så vanliga i Sverige, men som jag tror är den företagsform som kommer öka mest, för det är upp till all vad vi gör i ett nätverksföretag, det är vi själva som påverkar vad det tar oss. Sen undrar jag – vem vill inte långsiktigt må och se bättre ut?

RENU_28

Hälsningar

Carina

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *