Det är inte lätt att vara novis när man bestämt sig för att gå till en klinik för tips och råd, en konsultation. Det finns dock bra hjälpmedel med internet och Google som till 97 % används av Sveriges befolkning. Där kan man googla fram olika typer av ord, eller en fras, allt från en indikation till konsultation för hud. Det finns tillgängliga forum och även rekommendations sajter att tillgå, t ex Reco.se . Jag fick en siffra nyligen på att 67% av alla som väljer en klinik eller ett företag också läser rekommendationer innan man gör sitt val. Det tycker jag är bra! Jag har dock inte så många rekommendationer publicerade ännu, men de kommer snart. Men på mitt namn hittar man mycket historik och det är ju glädjande. Min hemsida är ännu inte indexerad av Google så den måste man känna till www.carinaudd.se

Så sök på nätet, försök bilda dig en uppfattning om företaget du blir intresserad av, ställ mycket frågor till personer du träffar. Här är en länk till min hemsida om du vill träffa mig på en konsultation! Välkommen!  Hälsningar Carina

10514604_308424546003828_1754838762947960559_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *