Att vara skeptisk och realistisk tillhör mitt yrke att vara,det är jag även som privatperson. För drygt 4 månader sedan blev jag uppringd av en trevlig person som också är min namne, Carina från Västerås. Hon började tala om kroppsegna molekyler som man numera kan framställa utanför kroppen och använda dels för att lokalt smörja huden, men även dricka för att boosta våra celler i alla kroppens organ. Det låter ju galet tänkte jag, kan det idag verkligen vara möjligt att framställa kroppsegna molekyler?? Min nyfikenhet var definitivt väckt. Vi hade några dagar senare ett möte på plats hos mig. En anledning som gjorde mig intresserad var ju självklart för mig att jag redan intagit en ”terapi” med mineraler i alla färger och former för att rensa kroppen från skräp, och eftersom det fungerat utmärkt så blev jag nyfiken och hoppades på att det inte skulle vara något ”hitte på” produkter.

Det bästa sättet är ju att själv testa, så jag tyckte att gelen med Renu 28 var det jag ville börja att prova, men ni vet hur det kan vara jag var ju tvungen att ha några fler i testpanelen, så 2 personer fick jag med in min ”tysta” testperiod. Efter 2 månader så var jag glatt övertygad om att teknologin faktiskt fungerar och har fått många människor att pröva produkten, eftersom jag dessutom gör mycket syresättande behandlingar dagligdags med Carboxy, så märkte jag vecka för vecka hur hudkvaliteten hos mina klienter bara blev bättre och bättre, tjockare hud, mindre rynkor och skavanker, bruna fläckar och ojämnheter i hudtonen försvann, pondus under hakor blev förbättrade för att nämna några. Min man, som inte någonsin velat ha några behandlingar eller dylikt, har nu använt gelen och faktiskt även drycken (ASEA) har fått en tjockare hud, fin lyster, bättre balans på fukt och fett, fått tjockare hår holistiskt och därmed helhetsmässigt en lyster i huden som gäller för alla! Punkt.

Det blev ett långt inlägg, men shit jag är kär!

Hälsningar

Carina

RENU_28

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *