Tänk så skeptisk även jag var i början när jag blev presenterad av  Renu 28 och ASEA. Men det ligger i vår natur att vara skeptiska och vi svenskar är ju så ”lagom” många gånger, inklusive mig själv!

Att ett företag lyckat att framställa två preparat med kropps identiskt innehåll är faktiskt en världssensation. Att vilja att alla intresserade människor ska ha möjlighet att köpa, sälja och faktiskt också (osvenskt) få bonus dvs tjäna en slant om man vill arbeta med business sidan, är ju hur roligt som helst! Jag är entreprenör, har alltid varit, inget som jag vill ändra på tycker att nätverks företag är intressanta. Jag halkade in, kände misstro och definitivt att nåt skumt var i görningen, men så fel jag hade!

Jag började lite i smyg att använda Renu 28 själv, bad några andra att också testa – men kunde inte hålla allt positivt inne särskilt länge – efter 2 månader började jag implementera det hos mina klienter och har upptäckt hur fantastiskt hudens celler har reparerat stora porer, minskat ytlig blodkärl och pigment ojämnheter, huden har blivit fastare och yngre. Inget ”hitte på”.

Alla är saliga på sin tro, men med att ta reda på själv, googla, vara kritisk men ändå se möjligheterna är de viktigaste redskapen för att kunna bilda sig en bra utgångspunkt.

Punkt.

 

 

RENU_28

Hälsningar Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *